Riolering vervangen?

Riool-reiniger heeft een jarenlange ervaring met rioleringen

Bij Riool-reiniger bent u aan het juiste adres voor een professionele en betrouwbare rioolvervanging, hoe complex het probleem ook is! Uw riolering is de primaire rioollijn die de hoofd rioolleiding van de stad verbindt met uw woning. Indien nodig kunnen we rioolleidingen en drainagebuizen vervangen die zijn beschadigd door boomwortels, ouderdom of andere onvoorziene problemen die zich mogelijk hebben voorgedaan. We installeren ook rioolleidingen en afvoerleidingen en verbinden ze indien nodig met de stadslijnen.

Naast het oplossen van het huidige probleem, zullen we ook preventieve maatregelen aanbevelen om ervoor te zorgen dat de riolering nog lang in goede staat blijft.

Diagnose riolering vervangen

Om te bepalen wat er mis is met uw riolering, sturen we meestal een camera door de leidingen. Dit bespaart u uiteindelijk geld op de lange termijn. Door het juiste probleem te bepalen, wordt onnodige reparatie of vervanging voorkomen.

Riolering reparatie en uitgraving

Een van de redenen waarom reparaties bij rioleringen zo duur zijn, is dat de hoofdleiding van het riool volledig onder de grond ligt, vaak onder tuinen, gazons of opritten. Je tuin moet misschien worden uitgegraven of je oprit moet worden verwijderd om zelfs maar bij de hoofdleiding van het riool te komen. Vaak is de noodzakelijke reparatie helemaal niet het duurste deel van het proces. De eigenlijke reparatie kan alleen de vervanging van een stuk pijp of het verwijderen van overgroeide boomwortels zijn. Het is de toegang naar de leiding dat de reparatie duur maakt.

Riolering probleem oplossen

24/7 spoed service
Ervaren rioolexperts
Kwaliteit vakmanschap
De beste rioolservice
Door heel Nederland
Particulier en zakelijk